SİNOP / TÜRKELİ - Akçabük İlkokulu

Ock

Enerji verimliliği kulübü  tüm sınıflarda enerji veimliliği konusunda sunum yaptı. Öğrenciler bilgilendirildi.

Ock

Yerli malı ürünler kutlanmasını teşvik etmek amacıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Memleketimizde yetiştirilen ürünler görseller, şiirler eşliğinde öğrencilere tanıtıldı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 99.YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

Okulumuzda deprem haftasıyla ilgili tatbikat yapıldı.Deprem anında yapılması gerekenler ve doğal afetlere her an hazır olunması gerektiği amaçlandı.Derslerde çocuklara sözlü olarak anlatılan tehlike anında yapılması gerekenler, uygulamalı olarak çocukların daha çok ilgilerini çekti.

Şbt

Dersimize katılan velimizin yardımıyla öğrencilerimizle birlikte etkinlikler yaptık. Bu haftaki etkinliğimiz hareketli oyuncak tavşan.Oldukça eğlenceli bir dersti. Her hafta bir velimiz, her hafta farklı etkinliğimiz devam edecek.

Şbt

Okulumuz 1.sınıf öğrencileerinin ilk karne heyecanı ve sevinçleri görülmeye değerdi.